Aftermarket Turbo Charger 6N8477 Kanggo Caterpillar 3204 Diesel Engine Earth Moving

  • Item:Aftermarket Turbo Charger 6N8477 Kanggo Caterpillar 3204 Diesel Engine Earth Moving
  • Nomer Bagian:465088-0001
  • Nomer OE:6N-8477, 6N8477, 0R5824, 6N8566
  • Model Turbo:T04B65
  • Mesin:3204, 926E, 953
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Pangisi daya turbo Caterpillar iki 6N8477 Kanggo Mesin Diesel CAT 3204 digunakake akeh ing Konstruksi lan Peralatan Obah Bumi.Yen turbocharger Caterpillar sampeyan ora bisa digunakake ing tingkat sing paling optimal, mula sampeyan butuh turbocharger panggantos.Kita fokus ing turbocharger aftermarket luwih saka 15 taun, kabeh pangisi daya turbo dirancang, diprodhuksi lan dites ing kahanan sing ketat, sing minangka panggantos sing apik kanggo macem-macem turbocharger merek, kayata Caterpillar, Mitsubishi, Cummins, Iveco, Volvo, Perkins, MAN , Benz, lan Toyota turbo .Iki kabeh set Caterpillar 3204 engine turbo lan caterpillar turbo parts kalebu kit turbo kabeh kasedhiya.Kanthi merek anyar, turbocharger sing bisa diganti langsung, mulihake peralatan / kendaraan sampeyan kanthi kinerja sing paling apik.

    Gunakake informasi ing ngisor iki kanggo nemtokake manawa bagean (e) ing dhaptar cocog karo kendaraan sampeyan.Cara sing paling dipercaya kanggo mesthekake model turbo yaiku nemokake nomer bagean saka papan jeneng turbo lawas sampeyan.Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan milih turbocharger panggantos sing tepat lan duwe akeh pilihan sing cocog, dijamin, ing peralatan sampeyan.

    SYUAN Part No. SY01-1033-01
    Bagian No. 465088-0001
    OE No. 6N-8477,6N8477,0R5824,6N8566
    Model Turbo Kab T04B65
    Model Engine 3204,926E,953
    Aplikasi Bumi Obah
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk 100% Brand New

    Kenapa Pilih Kita?

    Kita ngasilake bagean Turbocharger, Cartridge lan turbocharger, utamane kanggo truk lan aplikasi tugas abot liyane.

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa masalah karo turbocharger?

     Telung 'pembunuh turbo' kelaparan lenga, kontaminasi lenga lan karusakan obyek manca bisa nyebabake kegagalan turbocharger.Minangka riset ditampilake, luwih saka 90% saka gagal turbocharger disebabake lenga related salah siji saka keluwen lenga utawa infèksi lenga.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: