Bearing Housing

  • Aftermarket Turbo Kit Bearing Housing for Cummins Turbocharger HE551V 5352714

    Aftermarket Turbo Kit Bearing Housing kanggo Cummins Turbocharger HE551V 5352714

    Katrangan produk Omah bantalan turbocharger biasane wesi lan ngemot kabeh bantalan, segel, lan nyambungake ujung turbin lan kompresor bebarengan.Housing bantalan nglindhungi saka rereged nalika tetep ing pelumas.Ateges, kita nyedhiyakake solusi bantalan sing dipasang sing bisa disesuaikan lan mbantu ngoptimalake kinerja, umur layanan, lan pangopènan sing efisien biaya saka bantalan sing digabung.Priksa manawa energi maksimum saka gas exhaust engine kasedhiya kanggo dr...

Kirim pesen menyang kita: