Kabar

  • Studying note of VGT turbocharger

    Sinau cathetan saka VGT turbocharger

    Kabeh peta kompresor dievaluasi kanthi bantuan kritéria sing diturunake sajrone analisis syarat.Bisa dituduhake manawa ora ana diffuser vaned sing nambah efisiensi kompresor ing jarak nyopir utama nalika njaga stabilitas lan efisiensi lonjakan garis dasar ing mesin sing dirating ...
    Waca liyane
  • Study notes of turbocharger industry

    Cathetan sinau industri turbocharger

    Cathetan sinau babagan industri turbocharger Geter rotor sing diukur saka rotor turbocharger otomotif ditampilake lan efek dinamis sing kedadeyan diterangake.Mode alam bungah utama sistem rotor / bantalan yaiku mode maju conical gyroscopic lan translasi gyroscopic maju ...
    Waca liyane
  • Study notes of turbocharger theory

    Cathetan sinau teori turbocharger

    Peta anyar adhedhasar panggunaan paramèter konservatif minangka daya turbocharger lan aliran massa turbin kanggo njlèntrèhaké kinerja turbin ing kabeh posisi VGT.Kurva sing dipikolehi kanthi pas karo polinomial kuadrat lan teknik interpolasi sing prasaja menehi asil sing bisa dipercaya.Ngurangi...
    Waca liyane
  • Study notes of turbochargers

    Cathetan sinau saka turbocharger

    Ing donya, tujuan utama yaiku ningkatake ekonomi bahan bakar tanpa pengorbanan babagan kritéria kinerja liyane.Ing langkah pisanan, sinau paramèter diffuser vaned nuduhake yen dandan efisiensi ing wilayah operasi sing relevan bisa ditindakake kanthi nyuda jembar peta.Pungkasane...
    Waca liyane
  • Study notes of compressor housing

    Cathetan sinau saka omah kompresor

    Pemanasan global lan emisi gas omah kaca dadi prihatin banget.Kanggo nyuda emisi kasebut, ana tren global kanggo sumber energi sing luwih resik.Ana rong kompresor kanthi rong kopling sing beda, kopling pertama nganggo turbin gas lan kopling kaloro nganggo motor listrik, gas ...
    Waca liyane
  • Industry study note of turbine wheel

    Cathetan studi industri roda turbin

    Amarga nambah panjaluk efisiensi mesin diesel, turbocharger kena suhu sing luwih dhuwur.Akibaté, kacepetan rotor lan gradien suhu ing operasi transient luwih abot lan mulane tekanan termal lan centrifugal mundhak.Kanggo det...
    Waca liyane
  • Some study notes from Industry

    Sawetara cathetan sinau saka Industri

    Aplikasi turbocharger ing mesin pembakaran dadi luwih penting ing taun-taun pungkasan.Ing sektor mobil penumpang meh kabeh mesin diesel lan liyane lan liyane mesin bensin dilengkapi turbocharger.Roda kompresor ing turbocharger knalpot ing mobil lan truk ap ...
    Waca liyane
  • The new development on turbocharger

    Pangembangan anyar ing turbocharger

    Perhatian sing tambah akeh ditindakake dening masyarakat global babagan masalah perlindungan lingkungan.Kajaba iku, ing taun 2030, emisi CO2 ing EU bakal dikurangi meh sapratelo dibandhingake karo 2019. Kendaraan nduweni peran penting ing pembangunan sosial saben dina, carane ngontrol t ...
    Waca liyane
  • How does the turbocharger adapt to the climate change demand?

    Kepiye pangisi daya turbo adaptasi karo panjaluk owah-owahan iklim?

    Ora ana keraguan manawa kualitas udhara lan owah-owahan iklim minangka pembalap utama ing saindenging jagad.Cara nambah dinamika powertrain nalika ketemu target CO2 lan emisi mangsa ngarep tetep dadi tantangan lan mbutuhake owah-owahan dhasar lan teknologi canggih.Adhedhasar sawetara p...
    Waca liyane
  • Some theoretical study notes related to Turbocharger: Note one

    Sawetara cathetan sinau teoritis related kanggo Turbocharger: Wigati siji

    Kaping pisanan, Sembarang simulasi aliran udara liwat kompresor turbocharger.Kaya sing wis dingerteni, kompresor wis akeh digunakake minangka cara sing efektif kanggo nambah kinerja lan nyuda emisi mesin diesel.Peraturan emisi sing saya ketat lan recirculation gas exhaust abot yaiku ...
    Waca liyane
  • SHOU YUAN The Best New Year Sales in 2021

    SHOU YUAN Penjualan Taun Anyar paling apik ing 2021

    Kanggo kanca-kanca sing ditresnani, Piye kabare!Sasi pungkasan Desember bakal teka ing 2021, sing uga dadi taun sing angel kanggo kita ing saindenging jagad.Akeh bencana cuaca sing ekstrem duwe pengaruh negatif ing urip kita.Sanajan kasus wis mudhun sacara signifikan sajrone sawetara wulan kepungkur, transmisi COVID isih aktif ...
    Waca liyane
  • Some modeling and experimental analysis in turbocharger industry

    Sawetara modeling lan analisis eksperimen ing industri turbocharger

    Model mesin siji-dimensi Model siji-dimensi wis dikembangake kanggo prédhiksi kinerja turbin radial-inflow sing dikirim menyang kondisi aliran sing ora stabil.Beda saka pendekatan liyane sadurunge, turbin wis simulasi kanthi misahake efek saka casing lan rotor ing unsteady ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen menyang kita: