produk

kategori

babagan

perusahaan

Shanghai SHOUYUAN Power Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya utama turbocharger aftermarket lan komponen kanggo aplikasi truk, laut lan tugas abot liyane.

Produk kita kalebu luwih saka 15000 item panggantos kanggo CUMMINS, CATERPILLAR, KOMATSU, HITACHI, VOLVO, JOHN DEERE, PERKINS, ISUZU, YANMER lan BENZ parts engine.

Nyedhiyakake pelanggan produk kualitas dhuwur kanthi rega paling apik yaiku motto sing dijaluk wiwit wiwitan.Kajaba iku, inventaris bagean sing diuji kanthi apik wis nyukupi kabutuhan kanggo mulihake kinerja mesin kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing saindenging jagad.

maca liyane
ndeleng kabeh
paling anyar

Kabar

Kirim pesen menyang kita: