Pambuka perusahaan

Babagan awake dhewe

Shanghai SHOUYUAN Power Technology Co., Ltd.minangka panyedhiya utama turbocharger lan komponen aftermarket kanggo aplikasi truk, laut lan tugas abot liyane.

Produk kita kalebu luwih saka 15000 item panggantos kanggo CUMMINS, CATERPILLAR, KOMATSU, HITACHI, VOLVO, JOHN DEERE, Perkins, Isuzu, Yanmer lan suku cadang mesin Benz.

Mangga yakin manawa sampeyan bisa blanja kabeh kanthi siji mandeg, kanthi kabeh produk kualitas terjamin.

about us

Nyedhiyakake pelanggan produk kualitas dhuwur kanthi rega paling apik yaiku motto sing dijaluk wiwit wiwitan.Kajaba iku, inventaris bagean sing diuji kanthi apik wis nyukupi kabutuhan kanggo mulihake kinerja mesin kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing saindenging jagad.

Kenapa Pilih Kita?

Produk sing tepat, rega cukup, jaminan kualitas.

Fasilitas gabungan kita kalebu tanah 13000 meter persegi, kanthi persediaan komponen turbo lan turbocharger sing akeh banget.Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins, Volvo, Perkins, Benz lan liya-liyane, siap dikirim.Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar lan dites kanggo mesthekake operasi tanpa masalah.

Kajaba iku, baris produksi turbocharger profesional majeng, peralatan produksi majeng internasional kalebu pusat mesin HERMLE Lima sumbu, STUDER Cylindrical Grinding CNC Machine lan OKUMA saddle CNC Lathe.Akeh sumber daya wis nandur modhal ing kontrol kualitas produk kanggo mesthekake saben produk daya tahan lan andal.

Kajaba iku, sinau teknis sing terus-terusan lan nganyari minangka landasan kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas.Tim R&D sing kuwat sing njaga kerjasama teknis karo riset ilmiah terkenal domestik nganti pirang-pirang taun.Tim iki nduweni kawruh lan keahlian sing ora bisa ditandingi, dipasangake karo bengkel lan peralatan sing paling apik, sing ngidini kita nawakake produk lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan.

Minangka produsen profesional turbocharger aftermarket, perusahaan kita uga ngimpor peralatan tes teknologi tinggi sing canggih kanggo njamin kualitas produk sing dhuwur ing saben titik proses kerja, kayata Mesin Balancing SCHENCK, ZEISS CMM.Prosedur tes sing canggih apa iku tes komponen tunggal, keseimbangan kartrij utawa aliran gas kabeh turbocharger, standar lan kritéria sing ketat.Salajengipun, seri lengkap tes kualifikasi negesake total linuwih lan safety saka SYUAN turbocharger.

Kajaba iku, perusahaan kita ora nate mandhegake pembangunan.Saka perspektif kekuwatan internal, kita penting banget kanggo latihan lan promosi kabeh karyawan.Learning lan latihan reguler dianakaké dening perusahaan kanggo entuk kualitas profesional saka tingkat operasional Staff apik.Salajengipun, promosiaken lingkungan kerja sing harmonis sing kita senengi kanggo komunikasi pengalaman kerja karo kolega lan ngrembug masalah kerja bebarengan.Kita kabeh nganggep dandan produk kualitas minangka tanggung jawab kita.Saka perspektif daya eksternal, perusahaan kita nyedhiyakake dhukungan saka sinau teknis lan optimalisasi peralatan kanggo terus nambah perusahaan.

Kualifikasi & Standar

Sertifikasi ISO9001 diraih ing 2008.

Sertifikasi ITAF16949 diraih ing 2019.

Kita ora ngidini kekirangan ing jalur pasokan sing ngidini kita njaga reputasi sing apik karo para pelanggan.Salajengipun, kita pitados bilih cara kanggo ngembangaken hubungan apik lan ajining diri karo pelanggan kita dening mrodhuksi kualitas paling dhuwur karya, ora kadhangkala nanging kabeh wektu.Fokus kabeh yaiku nyedhiyakake produk sing berkualitas kanthi rega sing apik, pas wektune, kapan wae.

iso9001

Sertifikasi ISO 9001

itfa16949

Sertifikasi ITAF 16949

Garansi

Kabeh turbocharger SYUAN duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.Perhatian khusus kudu dibayar kanggo pasokan minyak turbocharger lan mesthekake yen tingkat kebersihan sing dhuwur dijaga nalika dipasangake turbocharger, supaya ora kontaminasi lan bisa uga gagal.

1-years

Kirim pesen menyang kita: