Aftermarket Cummins Marine Diesel Engine Turbocharger HX80M Turbo 3596959

  • Item:Aftermarket Cummins Marine Diesel Engine Turbocharger HX80M Turbo 3596959
  • Nomer Bagian:3596959, 3534625, 3537685, 3537688, 3594141, 3594142, 3596960, 3767944, 3769996
  • Nomer OE:2882021, 3804699, 4025301
  • Model Turbo:HX80, HX80M, HX80-3851Z/R36YA3
  • Mesin:K19, K19-M640, K38, KTA19
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Aftermarket Cummins Marine Diesel Engine Turbocharger Kanthi K19, K19-M640, K38, KTA 19 Engine Kanggo 3596959, 3534625, 3537685, 3537688, 3594141, 3594141, 3594142, 35969.Turbocharger Marine nggunakake maneh gas exhaust kanggo nambah efisiensi sakabèhé mesin.Gas exhaust saka pembakaran nguripake rodha turbin turbocharger laut, iki uga nguripake roda kompresor lan narik udara sekitar lan ngompres kanthi tekanan sing tambah, banjur dilebokake menyang mesin kanggo pembakaran.Prosedur iki ngidini luwih akeh daya ing saben siklus mesin lan nambah efisiensi volumetrik mesin laut.We SYUAN nawakake macem-macem jinis turbocharger laut kayata Caterpillar marine turbo, Volvo-Penta marine turbo, Yanmar marine turbo, Cummins marine turbo, Baudouin marine turbo, lan Detroit marine turbocharger.Turbocharger lan kabeh komponen kalebu kit turbo kabeh kasedhiya.

    Gunakake informasi ing ngisor iki kanggo nemtokake manawa bagean (e) ing dhaptar cocog karo kendaraan sampeyan.Cara sing paling dipercaya kanggo mesthekake model turbo yaiku nemokake nomer bagean saka papan jeneng turbo lawas sampeyan.Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan milih turbocharger panggantos sing tepat lan duwe akeh pilihan sing cocog, dijamin, ing peralatan sampeyan.

    SYUAN Part No. SY01-1081-02
    Bagian No. 3596959, 3534625, 3537685, 3537688, 3594141, 3594142, 3596960, 3767944, 3769996
    OE No. 288.202.138.046.994.000.000
    Model Turbo Kab HX80,HX80M,HX80-3851Z/R36YA3
    Model Engine K19, K19-M640, K38, KTA19
    Aplikasi 2000-14 Marine karo Cummins K19, K19-M640, KTA 19, K38 Series Engine
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk 100% Brand New

    Kenapa Pilih Kita?

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa tegese Turbo cepet?

    Prinsip kerja turbocharger yaiku induksi paksa.Turbo meksa hawa kompres menyang intake kanggo pembakaran.Roda kompresor lan roda turbin disambungake karo poros, supaya roda turbin ngowahi roda kompresor, turbocharger dirancang kanggo muter liwat 150.000 rotasi saben menit (RPM), sing luwih cepet tinimbang sing bisa ditindakake dening mesin. Kesimpulane, turbocharger bakal nyedhiyakake hawa sing luwih akeh kanggo nggedhekake pembakaran lan ngasilake daya luwih akeh.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: