Turbocharger aftermarket 3590506 HX40W Kanggo Truk Mesin MAN D0826

  • Item:MAN HX40W Turbocharger D0826 kanggo Pasar Sawise
  • Nomer Bagian:3590506, 3590504, 3590542
  • Nomer OE:51.09100-7439
  • Model Turbo:HX40W
  • Mesin:D0826
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Macem-macem turbocharger kanggo MAN kasedhiya ing perusahaan kita.Iki mung conto kanggo mesin HX40W.Perusahaan kita duwe sekitar 20 taun ngembangake turbocharger kanggo truk lan aplikasi tugas abot liyane.Utamané turbocharger panggantos kanggo Caterpillar, Cummins, Volvo, Komatsu, Man lan merek liyane kanggo aplikasi tugas abot.

    Tambah akeh produk wis dikembangake kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Kajaba iku, kita ngeyel ing producst kualitas dhuwur karo rega cocok.Kita nganggep para pelanggan minangka kanca sing paling apik, carane nyedhiyakake produk sing paling apik lan serive kanggo kanca-kanca minangka titik kunci.

    Ing babagan rincian turbocharger, mangga dipriksa informasi ing ngisor iki.Yen persis padha karo turbocharger sing sampeyan butuhake, hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.Iki minangka pakurmatan kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo sampeyan!Looking forward kanggo kontak!

    SYUAN Part No. SY01-1014-09
    Bagian No. 3590506,3590504,3590542
    OE No. 51.09100-7439
    Model Turbo Kab HX40W
    Model Engine D0826
    Aplikasi 1997-10 Man Truk
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk ANYAR

    Kenapa Pilih Kita?

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN utawa paket pelanggan sah.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa sing bisa ditindakake yen kondisi turbocharger ora apik?

    Ati-ati: Aja ngubengi turbocharger kanthi saluran udara dicopot lan mesin beroperasi.Kekuwatan sing cukup amarga kecepatan rotasi turbo sing dhuwur bisa nyebabake ciloko awak sing abot!

    Hubungi agensi layanan profesional sing paling cedhak.Dheweke bakal njamin sampeyan entuk turbocharger panggantos sing bener utawa ndandani turbocharger sampeyan.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: