Plat mburi

  • Tubo Turbocharger Back Plate Seal  replacement for Benz TA4521

    Tubo Turbocharger Back Plate Seal panggantos kanggo Benz TA4521

    Description Product Ing comparison kanggo turbin wheel lan kompresor wheel, sawetara komposisi penting turbocharger, piring mburi misale jek ora penting.Ing kasunyatan, piring mburi kudu dipercaya kanggo nyegah retak ing layanan, amarga lingkungan atos ing teluk engine kayata suhu dhuwur, kang bisa mimpin kanggo retak utawa Gagal.Kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan, kita menehi perhatian khusus kanggo saben komponen produk kasebut.Kanggo nguatake kualitas pr ...

Kirim pesen menyang kita: