Caterpillar Turbo Aftermarket Kanggo 7N2515 3306 Mesin Obah Bumi

  • Item:New Caterpillar Turbo Aftermarket Kanggo 7N2515
  • Nomer Bagian:315792, 183200, 0R5804
  • Nomer OE:7N2515, 0R5804
  • Model Turbo:4LF-302
  • Mesin:3306, D398B
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Kita duwe macem-macem turbocharger aftermarket lan kabeh komponen turbo kalebu kit turbo kabeh kasedhiya.

    Kita nggawe saben turbocharger kanthi kualitas dhuwur lan kinerja apik.Kanthi nggunakake turbocharger panggantos langsung, kendaraan sampeyan bakal bali menyang kinerja puncak.

    Item iki Caterpillar aftermarket turbocharger Kanggo 7N2515 nggunakake 3306 Engines.Caterpillar wis nggawe reputasi apik kanggo mbangun mesin diesel sing kuat, tangguh, lan tahan lama.Mesin Caterpillar 3306 wis dadi tenaga utama ing mesin diesel tugas berat Caterpillar.Mesin kasebut dipasang ing akeh D6 lan D7 Dozers, lan uga digunakake ing rollers, scrapers, excavator, truk lan pompa industri.

    Mangga gunakake informasi ing ndhuwur kanggo mesthekake yen bagean bisa pas karo kendaraan sampeyan.

    We are pleased kanggo mbantu golek panggantos turbocharger tengen.

    SYUAN Part No. SY01-1026-01
    Bagian No. 315792,183200,0R5804
    OE No. 7N2515,0R5804
    Model Turbo Kab 4LF-302
    Model Engine 3306, D398B
    Aplikasi 1976 Caterpillar Earth Moving D398B karo 3306, D398B Engine
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk ANYAR

    Kenapa Pilih Kita?

    Kita ngasilake bagean Turbocharger, Cartridge lan turbocharger, utamane kanggo truk lan aplikasi tugas abot liyane.

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa masalah karo turbocharger?

     Telung 'pembunuh turbo' kelaparan lenga, kontaminasi lenga lan karusakan obyek manca bisa nyebabake kegagalan turbocharger.Minangka riset ditampilake, luwih saka 90% saka gagal turbocharger disebabake lenga related salah siji saka keluwen lenga utawa infèksi lenga.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: