Caterpillar Turbo Kanggo 7N7748 3306 Mesin Bumi Obah

  • Item:New Caterpillar Turbo Aftermarket Kanggo 7N7748
  • Nomer Bagian:310135, 184119, 40910-0006, 172495
  • Nomer OE:7N7748, 0R5807
  • Model Turbo:3LM-373
  • Mesin:3306, CAT76
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Kita minangka produsen turbocharger aftermarket profesional.Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis turbocharger karo kabeh komponen turbocharger, kayata roda kompresor, bantalan turbo, omah kompresor lan liya-liyane.Lan turbo kit uga kasedhiya.

    Saben Turbocharger sing diprodhuksi bisa nyukupi spesifikasi OEM.

    Iki Caterpillar turbocharger Kanggo 7N7748 nggunakake 3306 Engines.Mesin Caterpillar 3306 minangka andalan mesin diesel tugas berat Caterpillar.Iki digunakake kanthi wiyar ing roller, scrapers, excavator, truk lan pompa industri.Sembarang turbocharger liyane sing digunakake ing mesin 3306 hubungi kita kanggo takon.

    Mangga dipriksa informasi ing ndhuwur kanggo mesthekake yen turbocharger utawa bagean pas karo kendaraan sampeyan.

    Kita seneng mbantu sampeyan nemokake turbocharger panggantos sing pas.

    SYUAN Part No. SY01-1017-01
    Bagian No. 310135,184119,40910-0006,172495
    OE No. 7N7748,0R5807
    Model Turbo Kab 3LM-373
    Model Engine 3306, CAT76
    Aplikasi Uler Bumi Obah karo 3306 Engine
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk ANYAR

    Kenapa Pilih Kita?

    Kita ngasilake bagean Turbocharger, Cartridge lan turbocharger, utamane kanggo truk lan aplikasi tugas abot liyane.

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kepiye carane ngerti yen turboku diunekake?

    Sawetara sinyal ngelingake sampeyan:

     Kabar sing kendaraan mundhut daya.

     Akselerasi kendaraan katon alon lan rame.

     Iku hard kanggo kendaraan kanggo njaga kacepetan dhuwur.

     Kumelun metu saka knalpot.

     Ana lampu fault engine ing panel kontrol.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: