Roda Kompresor Kab

  • Iveco HE551W Compressor Wheel For 3780206 Tractor Agricultural

    Roda Kompresor Iveco HE551W Kanggo 3780206 Traktor Pertanian

    Katrangan produk Kanggo njamin kualitas dhuwur saka setir kompresor saka proses pakaryan, peralatan canggih HERMLE 5-Axis Machining Center digunakake kanggo gawé setir kompresor.Kajaba iku, operator trampil terus nambah saben langkah proses.Ing babagan materi roda kompresor, roda kompresor casting, roda panggilingan lan roda alloy Titanium bisa nyedhiyakake ing perusahaan kita.Kajaba iku, suhu operasi 7075 lan ...
  • Turbo Aftermarket New Compressor wheel for GT6041BL Caterpillar Turbocharger OR7430

    Turbo Aftermarket New Compressor wheel kanggo GT6041BL Caterpillar Turbocharger OR7430

    Katrangan produk Roda kompresor turbocharger nduweni peran penting kanggo ngirim hawa tekanan dhuwur menyang manifold intake, sing ngasilake daya luwih akeh.Kanggo njamin kualitas setir kompresor saka proses kerajinan, peralatan canggih HERMLE 5-Axis Machining Center digunakake kanggo ngasilake roda kompresor.Kita bisa ndeleng proses kerja peralatan ing video kasebut.Ing babagan materi roda kompresor, roda kompresor casting, roda penggilingan lan Titan ...

Kirim pesen menyang kita: