Komastu Turbo Kanggo 6505-52-5470 KTR110 Engine Excavator

  • Item:Aftermarket Komastu Turbocharger Anyar Kanggo KTR110
  • Nomer Bagian:6505-52-5470, 6505-55-5250
  • Nomer OE:6505-52-5470, 6505-55-5250
  • Model Turbo:KTR110
  • Mesin:SA6D140-2
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Karakteristik mesin turbocharger 6505-52-5470 yaiku desain sing digawe adhem banyu sing nggunakake bahan bakar emulsi banyu sing dicampur karo bahan bakar lan banyu, sing bisa ngembangake mesin diesel gas emisi sing kurang ing wektu sing padha njamin daya kanggo turbocharger, kanggo entuk knalpot ireng. asil gas mudhun.

    Perusahaan kita nggawe turbocharger lan khusus ing panggantos turbocharger kanggo truk.Ora mung turbocharger diesel nanging uga komponen turbocharger kalebu cartridge turbocharger, kompresor turbocharger, bantalan turbocharger.Kita wis nglumpukake akeh pengalaman industri ing aftermaket turbocharger.Nyedhiyakake produk kualitas dhuwur kanthi rega paling apik minangka kritéria kita.

    Kanggo konfirmasi turbocharger panggantos pas kanggo kendaraan sampeyan, cara sing paling efisien lan efisiensi yaiku mriksa nomer bagean ing piring jeneng turbocharger lawas.Punapa mawon, mangga nyedhiyani rincian turbocharger sampeyan bisa yen jeneng plate ora kasedhiya.Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nemokake turbocharger sing cocog kanggo sampeyan.

    SYUAN Part No. SY01-1027-03
    Bagian No. 6505-52-5470,6505-55-5250
    OE No. 6505-52-5470,6505-55-5250
    Model Turbo Kab KTR110
    Model Engine SA6D140-2
    Aplikasi PC1600SP-1
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk ANYAR

    Kenapa Pilih Kita?

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN utawa paket pelanggan sah.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kepiye carane ngurus jantung mesin sampeyan?

    Kaya sing wis dingerteni, mesin asring diarani minangka jantung mesin lan mula kudu dirawat kanthi serius.

     Banjur lenga mesin minangka "getih" kanggo jantung.Ganti oli mesin kaya sing wis ditemtokake kanggo aplikasi perlu kanggo mesthekake mesin sehat.

     Nalika ngganti oli mesin, uga saringan lenga lan bahan bakar, priksa uga saringan coolant lan ambegan crankcase ing interval sing dibutuhake.

     Manungsa waé: Saluran bahan bakar sing rusak bisa nyebabake bocor lan saluran listrik bisa nyebabake kathok cendhak, loro-lorone bebaya geni, utamane yen mesin ora diresiki kanthi rutin.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: