Cathetan sinau teori turbocharger

Peta anyar adhedhasar panggunaan paramèter konservatif minangka daya turbocharger lan aliran massa turbin kanggo njlèntrèhaké kinerja turbin ing kabeh posisi VGT.Kurva sing dipikolehi kanthi pas karo polinomial kuadrat lan teknik interpolasi sing prasaja menehi asil sing bisa dipercaya.

Downsizing minangka tren ing pangembangan mesin sing ngidini efisiensi luwih apik lan emisi sing luwih murah adhedhasar paningkatan output tenaga ing mesin pamindahan sing suda.Kanggo entuk output dhuwur iki perlu kanggo nambah tekanan ngedongkrak.Ing dasawarsa pungkasan, teknologi turbocharger geometri variabel (VGT) wis nyebar menyang kabeh pamindahan mesin lan kabeh segmen pasar, lan saiki, teknologi turbocharging anyar wis dievaluasi kayata kompresor geometri variabel, mesin turbocharged kanthi urutan utawa mesin kompres rong tahap.

Desain sing tepat lan kopling sistem turbocharging menyang mesin pembakaran internal duweni pentinge modal kanggo prilaku sing bener kabeh mesin.Luwih khusus, iku dhasar ing proses ijol-ijolan gas lan sajrone evolusi sementara mesin, lan bakal mengaruhi konsumsi spesifik mesin lan emisi polutan kanthi cara sing penting.

Karakteristik turbin kanthi akurat dipasang kanthi fungsi polinomial kuadrat.Fungsi-fungsi kasebut nduweni kekhasan supaya bisa dibedakake kanthi terus-terusan lan tanpa pedhot.Beda antarane prilaku turbin ing kahanan aliran ajeg utawa pulsating, uga fénoména transfer panas liwat turbin isih diselidiki.Saiki, ora ana solusi sing gampang kanggo ngatasi masalah kasebut ing kode 0D.Perwakilan anyar nggunakake paramèter konservatif sing kurang sensitif marang efek kasebut.Dadi asil interpolasi luwih dipercaya lan akurasi simulasi mesin kabeh saya apik.

Referensi

J. Galindo, H. Climent, C. Guardiola, A. Tiseira, J. Portalier, Assessment of a mesin diesel turbocharged sequentially ing siklus nyopir nyata-urip, Int.J. Veh. Des.49 (1/2/3) (2009).


Wektu kirim: Apr-18-2022

Kirim pesen menyang kita: