TD04L Turbocharger 49377-01600 Pengganti Cocok Kanggo Mesin Komatsu PC120-7

  • Item:TD04L Turbocharger 49377-01600 Pengganti Cocok Kanggo Mesin Komatsu PC120-7
  • Nomer Bagian:49377-01500, 4937701503, 49377-01500, 49377-01501, 49377-01502, 49377-01504, 49377-01522, 49377-016
  • Nomer OE:3800880.
  • Model Turbo:TD04L-10T
  • Mesin:PC120-7
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Nggolek Turbocharger TD04L 49377-01600 Ganti Cocok Kanggo Mesin Komatsu PC120-7?Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen.SYUAN nyedhiyakake sampeyan macem-macem turbocharger pengganti aftermarket anyar 100% lan kabeh komponen uga sawetara turbocharger Kinerja lan turbo upgrade kanggo kabeh kendaraan / mesin, kayata Detroit, Caterpillar, Perkins, Cummins, Volvo, lsp. nelpon, solusi turbocharger paling apik bakal ditawakake supaya mesin bisa serep lan mlaku kanthi cepet.Wigati dimangerteni: Iki minangka pangisi turbo panggantos, dudu bagean asli, nanging bisa digunakake kanggo sampeyan.

    Gunakake informasi ing ngisor iki kanggo nemtokake manawa bagean (e) ing dhaptar cocog karo kendaraan sampeyan.Cara sing paling dipercaya kanggo mesthekake model turbo yaiku nemokake nomer bagean saka papan jeneng turbo lawas sampeyan.Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan milih turbocharger panggantos sing tepat lan duwe akeh pilihan sing cocog, dijamin, ing peralatan sampeyan.

    SYUAN Part No. SY01-1006-03
    Bagian No. 49377-01500, 4937701503, 49377-01500, 49377-01501, 49377-01502, 49377-01504, 49377-01522, 49377-016
    OE No. 3800880.
    Model Turbo Kab TD04L-10T
    Model Engine PC120-7
    Aplikasi Komatsu Excavator PC120-7
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk 100% Brand New

    Kenapa Pilih Kita?

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Biaya Nyata Roda Kompresor.

    Ing proses tradisional, roda kompresor digawe saka aluminium.Aluminium minangka bahan sing disenengi kanggo roda kompresor amarga biaya sing murah lan syarat proses produksi sing murah.Nanging, amarga saka atose kurang saka aluminium, kanggo nggawe impeller kuwat, post-Processing penting.

    Proses produksi mengko kasusun saka perawatan panas lan perawatan solusi kanggo Pabrik compress wheel kuwat.Iki minangka perawatan pasca sing nambah biaya impeller kompresor, nanging langkah iki perlu.

    Efek saka Material Cast Lemah

    Yen setir kompresor wis diprodhuksi saka bahan cast banget, agul-agul bakal miwiti bend minangka meksa saka udhara lan mbukak ing saben agul-agul mundhak;

    Nalika setir terus muter ing kacepetan dhuwur lading bakal terus-terusan bend mundur lan maju;

    Iki rampung ngganti peta kompresor lan efisiensi kompresor lan tegese gembong ora nindakake kaya sing dirancang.

    Aluminium banget fleksibel, supaya senajan bisa bend ing kacepetan paling dhuwur, agul-agul bakal bali menyang posisi asli minangka rodha slows mudhun.Roda bisa uga katon apik, nanging yen sampeyan mbandhingake kinerja kompresor wheel kualitas rendah karo kompresor wheel kualitas dhuwur , sampeyan bakal nemokake yen tekan kacepetan maksimum, kompresor wheel kualitas kurang bakal ilang efficiency lan pungkasanipun gagal. .Iku kabeh gumantung ing kekuatan casting.Iku angel kanggo visual ngenali kang proses kirim-casting digunakake lan kekuatan setir kompresor.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: