Roda Turbin

  • Aftermarket Komatsu Turbine Wheel KTR130

    Aftermarket Komatsu Turbine Wheel KTR130

    Katrangan produk Minangka sumber motivasi, roda turbin nduweni peran penting ing turbocharger.Roda turbin kualitas dhuwur bisa njaga umur produk turbocharger sing luwih dawa.Kajaba iku, roda turbin sing luwih dhuwur bisa nyedhiyakake energi sing luwih kuat kanggo kendaraan.Ing babagan materi roda turbin, K418 lan K213 digunakake ing industri kita.Ing ngisor iki paramèter kanggo rong bahan kasebut.K418 alloy Ingredient: watara 74% nikel, wesi <1%.Kondisi sing cocog: 85 ...

Kirim pesen menyang kita: