bagean Turbo

  • Iveco HE431V Turbo Chra 4046953 3773765 3791416 4041256 4033197 05042692800 504182773 05042692810 504139767 504269281 4043498 4046954 4046955 5322527 Turbocharger Cartridge for CURSOR 8 Engine

    Iveco He431V Turbo Chra 4046953 3771416 4041256 40442562810 5041954 4046954 4046954 4046955 40425954 4046955 403225954 4046955 40322527

    Katrangan Produk Iki Aftermarket Turbocharger Cartridge Fit iveco He4316 3741976710 1641954 404269281 404269281 40426928 326955 4042692817Perusahaan kita nawakake baris lengkap Turbocharger, Kartrid, Roda Turbin, Housing Turbin, Roda Kompres, Housing Kompres, Housing Bearing, lan Kit Repair.Aplikasi kalebu saka otomotif, tugas abot lan ...
  • Aftermarket Komatsu Water Cool KTR110 Turbo Cartridge 6505-67-5010 for Komatsu earth moving

    Aftermarket Komatsu Water Cool KTR110 Turbo Cartridge 6505-67-5010 kanggo Komatsu earth obah

    Katrangan produk Aftermarket Komatsu KTR110 Turbo Cartridge 6505-67-5010 iki kanggo Komatsu earth obah.Perusahaan kita nawakake baris lengkap Turbocharger, Kartrid, Roda Turbin, Housing Turbin, Roda Kompres, Housing Kompres, Housing Bearing, lan Kit Repair.Aplikasi kasebut kalebu saka otomotif, tugas abot lan turbocharger laut.Kita khusus nyedhiyakake turbocharger panggantos kualitas dhuwur sing cocog kanggo Caterpillar, Cummins, Perkin...
  • Iveco HE551W Compressor Wheel For 3780206 Tractor Agricultural

    Roda Kompresor Iveco HE551W Kanggo 3780206 Traktor Pertanian

    Katrangan produk Kanggo njamin kualitas dhuwur saka setir kompresor saka proses pakaryan, peralatan canggih HERMLE 5-Axis Machining Center digunakake kanggo gawé setir kompresor.Kajaba iku, operator trampil terus nambah saben langkah proses.Ing babagan materi roda kompresor, roda kompresor casting, roda panggilingan lan roda alloy Titanium bisa nyedhiyakake ing perusahaan kita.Kajaba iku, suhu operasi 7075 lan ...
  • Aftermarket Komatsu Turbine Wheel KTR130

    Aftermarket Komatsu Turbine Wheel KTR130

    Katrangan produk Minangka sumber motivasi, roda turbin nduweni peran penting ing turbocharger.Roda turbin kualitas dhuwur bisa njaga umur produk turbocharger sing luwih dawa.Kajaba iku, roda turbin sing luwih dhuwur bisa nyedhiyakake energi sing luwih kuat kanggo kendaraan.Ing babagan materi roda turbin, K418 lan K213 digunakake ing industri kita.Ing ngisor iki paramèter kanggo rong bahan kasebut.K418 alloy Ingredient: watara 74% nikel, wesi <1%.Kondisi sing cocog: 85 ...
  • Aftermarket Turbo Kit HX80M 3596959 Turbine Housing for Cummins Marine Turbo

    Aftermarket Turbo Kit HX80M 3596959 Turbin Housing kanggo Cummins Marine Turbo

    Katrangan produk Perumahan Turbin Turbocharger minangka bagéyan penting saka turbocharger.Fungsi utama omah turbin yaiku kanggo ngumpulake gas buang saka mesin, lan ngarahake liwat volute (passage) menyang roda turbin lan nyebabake muter.Akibaté, roda kompresor muter kanthi poros sing disambungake karo roda turbin.Housing turbin uga diarani minangka "sisih panas" saka turbo amarga paparan terus-terusan kanggo ex panas ...
  • SYUAN aftermarket turbo repair kits replacement

    SYUAN aftermarket turbo repair kit panggantos

    Katrangan produk Biasane, kit perbaikan standar kalebu ring Piston, Bantalan Dorong, Flinger Dorong, Mesin Cuci Dorong, Bantalan Jurnal lan Kerah Dorong.Kabeh produk digawe kanthi presisi lan bahan cocog karo spesifikasi OEM asli kanggo njamin kinerja sing dipercaya.Ora mung turbocharger nanging uga bagean turbo, kualitas dhuwur kabeh produk minangka guideline kita.Mangkono, aja ragu-ragu hubungi kita sanajan sampeyan ora yakin babagan kabutuhan produk sampeyan.Amarga kita bakal ...
  • Turbo Aftermarket New Compressor wheel for GT6041BL Caterpillar Turbocharger OR7430

    Turbo Aftermarket New Compressor wheel kanggo GT6041BL Caterpillar Turbocharger OR7430

    Katrangan produk Roda kompresor turbocharger nduweni peran penting kanggo ngirim hawa tekanan dhuwur menyang manifold intake, sing ngasilake daya luwih akeh.Kanggo njamin kualitas setir kompresor saka proses kerajinan, peralatan canggih HERMLE 5-Axis Machining Center digunakake kanggo ngasilake roda kompresor.Kita bisa ndeleng proses kerja peralatan ing video kasebut.Ing babagan materi roda kompresor, roda kompresor casting, roda penggilingan lan Titan ...
  • Aftermarket Turbocharger Compressor Housing for Komatsu Earth Moving Excavator KTR110 6505655030

    Perumahan Kompresor Turbocharger Aftermarket kanggo Komatsu Earth Moving Excavator KTR110 6505655030

    Katrangan produk KTR110 6505655030 omah kompresor turbo kanggo excavator obah bumi Komatsu lan turbocharger kabeh sing cocog kasedhiya, SYUAN bisa nyedhiyakake macem-macem turbocharger seri Komatsu lan kit turbo, uga sawetara turbocharger Kinerja lan turbo upgrade.Omah kompresor turbo uga diarani tutup kompresor, omah kompresor yaiku ing endi hawa resik diklumpukake lan dikompres sadurunge dipeksa menyang mesin, dadi omah kompresor whee ...
  • New CHRA Cartridge for CAT385C Caterpillar Turbocharger 362-0838

    Cartridge CHRA anyar kanggo CAT385C Caterpillar Turbocharger 362-0838

    Katrangan produk Cartridge minangka komponen utama saka turbocharger standar, sing kasusun saka omah bantalan, poros turbin, roda kompresor, lan kabeh bagean internal liyane.Iki kalebu rotor sing ditahan ing bantalan sing ngidini muter kanthi kacepetan dhuwur ing mesin.CHRA ngarahake gas buang kanggo nguwasani turbocharger lan nambah kinerja kendaraan.Cartridge nawakake pilihan biaya-efektif nalika dealing with karusakan kanggo turbocharger Panjenengan.Tinimbang ngganti ...
  • Aftermarket Turbo Kit Bearing Housing for Cummins Turbocharger HE551V 5352714

    Aftermarket Turbo Kit Bearing Housing kanggo Cummins Turbocharger HE551V 5352714

    Katrangan produk Omah bantalan turbocharger biasane wesi lan ngemot kabeh bantalan, segel, lan nyambungake ujung turbin lan kompresor bebarengan.Housing bantalan nglindhungi saka rereged nalika tetep ing pelumas.Ateges, kita nyedhiyakake solusi bantalan sing dipasang sing bisa disesuaikan lan mbantu ngoptimalake kinerja, umur layanan, lan pangopènan sing efisien biaya saka bantalan sing digabung.Priksa manawa energi maksimum saka gas exhaust engine kasedhiya kanggo dr...
  • Tubo Turbocharger Back Plate Seal  replacement for Benz TA4521

    Tubo Turbocharger Back Plate Seal panggantos kanggo Benz TA4521

    Description Product Ing comparison kanggo turbin wheel lan kompresor wheel, sawetara komposisi penting turbocharger, piring mburi misale jek ora penting.Ing kasunyatan, piring mburi kudu dipercaya kanggo nyegah retak ing layanan, amarga lingkungan atos ing teluk engine kayata suhu dhuwur, kang bisa mimpin kanggo retak utawa Gagal.Kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan, kita menehi perhatian khusus kanggo saben komponen produk kasebut.Kanggo nguatake kualitas pr ...

Kirim pesen menyang kita: