Omah Turbin

  • Aftermarket Turbo Kit HX80M 3596959 Turbine Housing for Cummins Marine Turbo

    Aftermarket Turbo Kit HX80M 3596959 Turbin Housing kanggo Cummins Marine Turbo

    Katrangan produk Perumahan Turbin Turbocharger minangka bagéyan penting saka turbocharger.Fungsi utama omah turbin yaiku kanggo ngumpulake gas buang saka mesin, lan ngarahake liwat volute (passage) menyang roda turbin lan nyebabake muter.Akibaté, roda kompresor muter kanthi poros sing disambungake karo roda turbin.Housing turbin uga diarani minangka "sisih panas" saka turbo amarga paparan terus-terusan kanggo ex panas ...

Kirim pesen menyang kita: