Engine turbocharged Caterpillar Kanggo 9N2703 3406 Mesin Bumi Obah

  • Item:New Caterpillar Turbo Aftermarket Kanggo 9N2703
  • Nomer Bagian:465332-0001, 465332-0002, 465332-0003, 465332-1
  • Nomer OE:9N2703
  • Model Turbo:3406, D8N, D7G
  • Mesin:TV81
  • Bahan bakar:Diesel
  • Detail Produk

    Info liyane

    katrangan produk

    Kita minangka merek aftermarket sing dipercaya kanggo pangisi daya turbo lan bagian turbo.We specialized ing turbo kanggo truk, kalebu Caterpillar, Cummins, Komatsu, Volvo, Mitsubishi, Hitachi lan Isuzu.Tujuan kita yaiku nyedhiyakake kualitas lan rega sing kompetitif kanggo para pelanggan.Kita mesthekake yen produk lan layanan kita ketemu standar dhuwur.

    Iki item Caterpillar mesin turbocharged Kanggo 9N2703 nggunakake 3406 Engines.Caterpillar 3406 mesin 'line dirancang kanggo nggunakake ing aplikasi abot lan bisa digunakake piyambak minangka engine siji, utawa ing kelompok kanggo generate jumlah massa saka daya.Biasane bisa ditemokake ing yacht gedhe.

    Mangga digatekake informasi ing ndhuwur kanggo konfirmasi yen turbocharger utawa bagean ing dhaptar bisa cocog karo kendaraan sampeyan.

    We are pleased kanggo mbantu milih panggantos turbocharger tengen.

    SYUAN Part No. SY01-1027-01
    Bagian No. 465332-0001, 465332-0002, 465332-0003, 465332-1
    OE No. 9N2703
    Model Turbo Kab 3406,D8N,D7G
    Model Engine TV81
    Aplikasi Caterpillar Industrial karo 3406 Engine
    Bahan bakar Diesel
    Tipe Pasar Sawise Pasar
    Kondisi produk ANYAR

    Kenapa Pilih Kita?

    Saben Turbocharger dibangun kanggo spesifikasi OEM sing ketat.Diprodhuksi karo 100% komponen anyar.

    Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan profesional kanggo entuk kinerja sing cocog karo mesin sampeyan.

    Macem-macem Turbocharger Aftermarket kasedhiya kanggo Caterpillar, Komatsu, Cummins lan liya-liyane, siap dikirim.

    Paket SYUAN atau kemasan netral.

    Sertifikasi: ISO9001 & IATF16949


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Apa angel ngganti turbo?

    Ngganti turbocharger mbutuhake dhukungan profesional.Kaping pisanan, akeh unit turbo dipasang ing papan sing sempit sing angel digunakake.Kajaba iku, mesthekake karesikan lenga sing dhuwur minangka titik kunci nalika nyetel turbocharger, supaya ora kontaminasi lan bisa uga gagal.

    Garansi

    Kabeh turbocharger duwe garansi 12 wulan wiwit tanggal pasokan.Ing babagan instalasi, priksa manawa turbocharger dipasang dening teknisi turbocharger utawa mekanik sing mumpuni lan kabeh prosedur instalasi wis ditindakake kanthi lengkap.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita: